Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Derfor blir Volkswagen T-Roc en bestselger.

Det har lenge vært knyttet stor spenning til lanseringen av Volkswagens nye kompakte SUV, T-Roc. Og så langt har lillebroren til populære Tiguan og Touareg innfridd de skyhøye forventningene og høstet superlativer fra både motorpressen og bilinteresserte.

T-Roc kommer i butikken i slutten av januar og hos Gumpens Auto Mandal kan vi melde om stor interesse allerede.

Lloyd Tønnesen hos Gumpens Auto Mandal  kan fortelle at det er nok mange som har gledet seg helt siden det ble kjent at Volkswagen skulle lansere en ny SUV. Og forventningene har bare økt etter at den nye kompakte SUVen T-Roc ble presentert og rosen har ikke latt vente på seg fra den internasjonale motorpressen, supplerer Thomas Gundersen. Han har vært i Spania og testet bilen og er svært entusiastisk. 

– T-Roc setter en ny standard i det kompakte SUV segmentet. Den har fått veldig god mottakelse. Selv om vi ikke har fått den i butikken enda har vi allerede merket stor interesse rundt bilen.  


Økt etterspørsel etter SUV

– T-Roc komplimenterer rangen til Volkswagen. Endelig kan vi tilby en bil for de kunder som ønsker å sitte høyt og ha 4-hjulstrekk men som ikke ønsker en veldig stor bil. I tillegg blir denne bilen en ordentlig utfordrer designmessig... – bare se på den da!, sier Thomas engasjert.
– Vi merker at de siste årene har etterspørselen etter SUV bare økt her i Norge. Mange lever et aktivt liv og ønsker en bil som de kan kjøre både i byen og til fjellet med. Det er tydelig at nordmenn liker de fordelene man får med en SUV. Allerede er Tiguan Allspace på plass og det kommer en ny Touareg over nyttår.
T-en i navnet til T-Roc henspiller nettopp på at den er lillebroren til Tiguan og Touareg. Roc-delen av navnet stammer fra det engelske «rock» og spiller på at modellen er posisjonert for å kombinere de robuste kvalitetene til en SUV med smidigheten til en bil i kompaktklassen. Med andre ord kommer T-Roc til å rokke ved segmentet.

Sporty og romslig
T-Roc har et sporty design. Designpakken gir deg dessuten stor frihet til selv å bestemme mange detaljer både når det gjelder karosseriet og kupeen. Her får du virkelig muligheten til å være med å skreddersy din egen drømmebil. Blant annet kan du velge tofarget lakk i ulike kombinasjoner.
– Man kommer også til å få muligheten til å velge blant ulike motoralternativer. Vi ser at mange ønsker kombinasjonen automatgir og firehjulstrekk, og vi tror alternativet med 190 hk bensinmotor med firehjulstrekk og automatgir kommer til å bli svært populært.
Her finner man også igjen den høye sittestillingen som man kjenner fra storebrødrene Tiguan og Touareg. T-Roc er 4,2 meter lang og har en akselavstand på 2,6 meter. Dette gir den god innvendig plass, noe som gjør kjøreturen komfortabel både for sjåfør og passasjerer. Bagasjerommet er på 445 liter og slår du ned baksetene vil du ha hele 1290 liter bagasjeplass. Her er det altså god plass til alt man trenger til ferieturen. T-Roc kan også skilte med det heldigitale instrumentpanelet Active Info Display, i tillegg til det aller siste innen infotainment-systemer. Bilen leveres også med en rekke førerassistentsystemer som standard, som Lane Assist, Front Assist med fotgjengerovervåkning og City nødbrems. Du vil også få muligheten til å velge blant en rekke assistansesystemer som ekstrautstyr.
– Vi regner med at T-Roc kommer til å slå an bredt og treffe en stor kundegruppe. Vi gleder oss veldig til å få den i butikken og tror den kommer til å bli en av våre bestselgere, avslutter begge.