e-Golf elbil

Nå har vi tilbud på den populære helelektriske Golf-modellen med rekkevidde inntil 229 km (300 km NEDC).

Sikre deg Volkswagen e-Golf fra kun kr 2.498,-** pr mnd

Pris fra

284.860,-***

Rente

1,99%*

Leasingpris

2.498,-**

Beste Bilkjøp
Kåret til årets beste bilkjøp.

I finalen var det tre helelektriske, tre ladbare hybrider, en tradisjonell hybrid, to helfossile og én hydrogenbil. Vurderer du elektrisk bil oppfordrer vi deg til å lese testen her. I tillegg til godt førermiljø, best å kjøre i klassen, grei rekkevidde, grei plass og grei leveringstid, så viser en fersk oversikt utarbeidet av Rødboka at en e-Golf er Norges billigste bil å eie. Dét er et argument som trumfer svært mange andre.

 

forsikring

 

Volkswagen e-Golf er den første helelektriske Golf-modellen. I flere tiår har Golf vært med på å sette standarden for biler, og den nye elbilen byr på samme komfort og kjøreopplevelse som forgjengerne - samtidig som du får fordelene spesifikt for elbil; rekkevidde opp til 229 km (WLTP testsyklus) og utslippsfri kjøring. e-Golf er en kraftig og innovativ elbil, men først og fremst er det en svært anvendelig hverdagsbil som også passer godt som en familiebil.
 

Alle tilbud gjelder frem t.o.m. 30.09.2019.

* Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724,-. Totalt kr 165.674,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er subsidiert i tre år, for deretter å bli justert til normal produktrente.

** Priseks. privatleasing. Termingebyr 85,- pr mnd kommer i tillegg. Startleie/etableringsgebyr kr 59.240,-. Totalpris kr 159.423,-. 3 års bindingstid, kjørelengde: 30.000 km. Vinterdekk og serviceavtale er inkl ved privatleasing. Avtalen har flytende rente. Ønsker du lavere forskudd eller økt kjørelengde, ta kontakt!

*** Pris gjelder bil ferdig levert fra forhandler inkl. frakt og leveringsomkostninger. Strømforbruk blandet kjøring: 15,9 kWh/100km. CO2-utslipp: 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Avbildet modell kan avvike.

Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.